Preturile afisate sunt cu 5% TVA inclusiv, valabile pt persoane fizice si institutii publice; pentru persoane juridice comenzile se vor actualiza cu TVA 19% .

Turbina eoliana cu regulator,12V / 24V 500W, eficienta mare la vant mic

2.499,00 RON (TVA inclus)
2.100,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU eol-500
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Turbina eoliana cu eficienta ridicata la vant redus, proiectata pentru a furniza energie la turatii mici. Calitate deosebita, import Hong Kong.

Important! Iata cu ce se deosebeste de turbinele existente pe piata:

- posibilitate de retur, conform legilor comertului electronic daca nu sunteti multumit.
- diametrul rotorului este de 133 cm. fata de alte turbine asemanatoare care au un diametru de numai 100 cm. Facand un calcul al suprafetei de lucru in vant avem urmatoarele rezultate: 1,388 mp fata de 0,785 mp, adica o eficienta mai mare cu 75% datorita lungimii mai mari a palelor
- Corp turnat integral din aluminiu.
- Colector metalic solid pentru transferul curentului catre pilon.
- Rulmenti pozitionati la ambele capete ale axului, ceea ce ofera o rezistenta mult mai mare decat la modelele cu ambii rulmenti in partea din fata
- turbina porneste CU ADEVĂRAT la o viteza a vantului de 2.5 m/s ceea ce o difera fata de turbinele turcesti care pleaca la aprox 4 m/s. Avand pale mai lungi, este evident ca si cuplul motor este mai mare.
- Productia nominala de energie este data la o viteza a vantului de 11,5 m/s, adica 41 km./ ora, iar la la 7.5 m/s (27 km./ ora) turbina da deja 200W.

Caracteristici:

- Putere maxima (la 50km. ora) 500W
- Putere nominala (la 41 km./ ora) 400W
- Diametru rotor: 133 cm
- Pale turnate, cu 20% fibra de carbon
- Design pentru zgomot redus
- Durata de viata estimata: 10 ani
- Generator cu magneti permanenti, 3 faze curent alternativ
- Modalitate de franare: electromagnetica

Turbina vine insotita de regulator eolian dedicat, cu afisaj LCD al tensiunii si cu LED-uri care arata eficienta incarcarii in timp real. Acesta asigura incarcarea optima a bateriilor, oferind protectie la supraincarcare si la vant puternic. Frana electromagnetica incorporata. Disponibil in varianta pentru 12V si 24V.

Detalii

SKU
eol-500
Greutate
10 kg