Preturile afisate sunt cu 5% TVA inclusiv, valabile pt persoane fizice si institutii publice; pentru persoane juridice comenzile se vor actualiza cu TVA 19% .

SUPORTI PANOURI FOTOVOLTAICE - ACOPERIS CU TIGLA

38,85 RON (TVA inclus)
37,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU suport-tigla

Descriere

Suporti de inox pentru acoperis cu tigla

Suporti pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis cu tigla. Acesti suporti speciali sunt confectionati din otel inoxidabil 1.4016 cu continut ridicat de crom, care da otelului folosit o rezistenta deosebita. Aceste elemente de montaj pentru panourile fotovoltaice au rezistenta foarte buna la apa, abur, umiditate, acizi si baze slabe. Aplicatiile acestui tip de otel inoxidabil sunt foarte diverse. Exemplu de aplicatii ar fi: Aparate de uz casnic si de bucatarie din industria alimentara, in industria mobilei, tehnologie medicala si asupra anumitor ramuri ale industriei chimice, instalatii sanitare, sisteme de incalzire si aer conditionat si in multe alte domenii.

Aceste elemente de inox se mai numesc si carlige de fixare. Suportul pentru montajul panourilor solare pentru acoperisurile cu tigla este foarte robust si cu mare rezistenta in timp.

Dimensiuni:
Placa de baza = 60 x 140 x 5mm
Partea indoita = 25x5xmm
Inaltimea de montaj = 160 mm

Detalii

SKU
suport-tigla
Greutate
1 kg