Preturile afisate sunt cu 5% TVA inclusiv, valabile pt persoane fizice si institutii publice; pentru persoane juridice comenzile se vor actualiza cu TVA 19% .

Egalizator baterii cu ecran LCD, pentru 4 baterii x 12V, 48V

399,00 RON (TVA inclus)
380,00 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU egalizator-HA12L
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat

Descriere

Preferi să distrugi un set de baterii de mii de lei sau să le prelungești viața și să îți recuperezi astfel banii, investind doar 399 lei?

Orice electrician știe că nu există două baterii identice, chiar cumpărate fiind în același lot. Fiind montate în serie, odată cu trecerea timpului există mari șanse ca una dintre baterii să se încarce mai mult sau mai puțin, dezechilibrând sistemul, iar problemele nu întârzie să apară: capacitatea totală de încărcare scade, existând chiar pericolul sulfatării bateriilor dacă nu se intervine la timp.

Din discuțiile cu clienții care au montat astfel de aparate în sisteme dezechilibrate a reieșit faptul că după montarea egalizatorului, capacitatea totală a setului de baterii s-a îmbunătățit chiar și cu 40%. Cu atât mai mult se recomandă instalarea unui egalizator încă de la început, prevenind astfel deteriorarea bateriilor și limitarea capacității de încărcare.

Ce face acest egalizator?

El se leagă la toate cele 4 baterii din sistem și monitorizează permanent tensiunile individuale, iar atunci când detectează diferențe de voltaj egalizează tensiunea între baterii, curentul trecând de la bateria cu voltaj ridicat către cea mai slabă. Astfel, eficiența bateriilor și durata lor de viață crește considerabil, fără a necesita vreun control manual, procesul find complet automat și garantând buna funcționare a setului de baterii. Valabil pentru toate tipurile de baterii (gel, VRLA, AGM, lifepo4)

în plus, acest model are afișaj tip LCD pentru fiecare baterie în parte, ceea ce se traduce în două mari avantaje.

1. Poți urmări în timp real starea bateriilor, doar privind din când în când ecranul dispozitivului

2. Ești sigur că aparatul își face treaba... ceea ce este dificil de realizat pe modelele simple, fără ecran

Astfel vei fi permanent informat în ceea ce privește starea bateriilor, pregătit oricând pentru a lua măsuri în caz de nevoie

Detalii

SKU
egalizator-HA12L
Categorii
Greutate
0.5 kg

Produse recomandate